OM 3-STEGSMODELLEN


Kick Your Mind 3-stegsmodell i Personligt Ledarskap består av tre steg:

  1. Kick Your Mind Hälsohelg ca 20h (2 dagar)
  2. Kick Your Mind Hälsoweekend ca 30h (3 dagar)
  3. Kick Your Mind Hälsovecka ca 55h (7 dagar)

Ett deltagande i dessa steg ger dig, både genom individuellt arbete och arbete i grupp, inspiration och verktyg till att aktivt jobba med din personliga utveckling och ditt personliga ledarskap inom områden som helhetshälsa, självbild, kost, träning, kommunikation/kroppsspråk, återhämtning/stress och arbete. Alla steg innehåller både lärarledda och individuella aktiviteter.

Varje genomfört steg ger dig ett intyg som visar på att du investerat tid i dig själv och ditt eget välmående. När du genomfört alla steg i 3-stegsmodellen får du ett diplom som intygar att du genomfört mer än 100 timmar inom områden för personlig utveckling och personligt ledarskap.

Hälsohelger

Under två heldagar får du, tillsammans med 50-60 andra deltagare, ta del av bland annat föreläsningar, workshops, fysiska aktiviteter, reflektioner i grupp och mental träning. Kort sagt ger Kick Your Mind-teamet dig teoretisk information och den inspiration du behöver för att ta ett första steg till ditt önskade välmående! För privatpersoner.

Hälsoweekends

Som ett nästa steg och en fördjupning av Hälsohelgen erbjuder vi dig en Hälsoweekend. Under tre dagar får du både genom individuellt arbete och gruppaktiviteter en mer djupgående förståelse för personligt ledarskap med fokus på balansen mellan mental och fysisk hälsa. Max antal deltagare är 12 st. För privatpersoner.

Hälsoveckor

Vår exklusiva Hälsovecka utomlands ger dig det bästa av våra Hälsohelger och Hälsoweekends. Vi erbjuder dig individcoaching, mental träning, fysisk aktivitet och workshops inom områden för helhetshälsa. Tanken är att du ska få en oförglömlig upplevelse och verktyg/stöd till en hälsosammare livsstil med fokus på dig och dina behov! Max antal deltagare är 6 st. För privatpersoner.