Kick Your Mind | Boken
15063
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15063,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Kick your mind -boken

Genom regelbundet arbete, kommer denna bok att leda dig från ett nuläge till ett önskat läge i livet. Målet är att du skall skriva i denna bok varje kväll, och på så vis stärka din självbild inom områden som självkänsla, självförtroende, självtillit och självinsikt. Med hjälp av boken kommer du att få se dig själv, vilket kommer leda till att du älskar dig själv ännu mer. Du är värd det bästa.

Sagt om boken

 


”Jag fick Kick Your Mind-boken i present av er vid 3:e Hälsohelgen i Högbo.. Det var liksom nästa steg för mig. Då jag hade jobbat med mig själv under en längre tid och riktat in mig på att hitta rätt jobb efter utbrändhet. Jag har skrivit i boken varje kväll sedan i februari, den ligger under huvudkudden så jag enkelt ska kunna skriva i den varje kväll. För mig är det viktigt att göra det, det sista jag gör innan jag somnar så orden får ”verka” under natten. De första 10 sidorna var en enorm utmaning med att skriva på den första raden ” bra med mig” men när jag kommit in i sättet har jag fått ett flyt och lätt kan hitta positiva tankar och ord om mig själv. Att i början och mitten av boken möta ”hälsohjulet” är mycket givande, jag ser att det blivit mer balans o det rullar bättre. Det känns att jag har växt. Min självkänsla är bara några kilometer ifrån att bli lika starkt som självförtroendet, som förut var flera mil ifrån varann. Det är underbart att äntligen kunna se resultat i min resa i personlig utveckling..”

Beställning

 

Maila oss på info@kickyourmind.com

 

Pris 169:- inkl. moms och frakt.