REFERENSER


NORDEA MELLANSVERIGE

“Tack Kick Your Mind! Ni lyckades på mindre än en dag få vårt team, bestående av personer som inte jobbat tillsammans tidigare och som nu fått nya jobb, att lära känna varandra, bli trygga tillsammans och få en bild över vårt teams nuläge. Vi fick också hjälp med vart vi ska och vad vi behöver för att ta oss dit! Detta var mycket väl investerad tid för oss!”

– Stina Viggeby, Chef Förmögenhetsrådgivarna Nordea Mellansverige

HÖGBO BRUKSHOTELL

“I början av mars hade jag och mina kollegor förmånen att lyssna på en föreläsning med  KYM, Gustaf och Nicklas. Syfte denna gång, för att produktsäkra deras föreläsning, för att sälja vidare till våra kunder. Jag förbluffas av att två så till åren unga killar, är så kunniga och utbildade i ämnet om bl. a människan, psyket och ledarskapsfrågor.

Nicklas och Gustaf har en personlig och äkta närvaro när de föreläser. Det blir aldrig tråkigt och jag vill bara höra mer. Killarna har en otroligt bra kemi sinsemellan där de kompletterar varandra, respekterar varandra och lämnar utrymme för varandras kunskaper och inspel under föreläsningen.

Imponerande verkligen. Gustaf och Nicklas kommer att gå långt inom sitt område, det känner jag mig tvärsäker på”.

– Veronica Nilsson, Försäljningschef Högbo Brukshotell

STORVIK SKOLA SANDVIKEN

“En innehållsrik föreläsning både med allvar och med skratt. Fokus på jaget och det egna ansvaret och hur det påverkar oss medarbetare på arbetsplatsen. En föreläsning som väckte tankar kring hur vi är som privatpersoner, medarbetare och pedagoger i skolan. Stort tack Gustaf och Nicklas för den inspirerande föreläsningen och de kreativa övningarna.”

– Birgitta Wikström, Rektor

ATTENDO VÄSTERÅS

“Det var med både nyfikenhet och lite reservation som gruppen tog modet till sig att våga öppna för dialog och tankar tillsammans med föreläsarna. Killarna hade många bra tankeställare att delge oss samtidigt som de lät gruppen få ta plats och tillsammans skapa en arbetsplats och framtid vi ville ha och mötas på. Att vi tillsammans och som enskild individ lär oss att ta ansvar för varandra och oss själva. Vi fick även möjligheten att möta Linda som med sin härliga personlighet skapade en avslappnande och rolig föreläsning om hur vi egentligen upplevs genom kroppsspråk och attityd. Igenkännings-faktorerna var många och efter denna föreläsningen så var nivån full av skratt och reflektioner. Dessa föreläsningar sådde ett frö i gruppen och en tanke om ansvar. Rekommenderar att fler arbetsplatser får ta del av dessa föreläsare och deras inspiration till ett positivare tänk och handlande.”

– Lena Myrberg, chef

GRILLSKA GYMNASIET VÄSTERÅS

“Jag tycker det var jättebra och det tyckte även de andra lärarna! Det är lätt att förstå och konkret. Ni är intressanta att lyssna på och man märker att ni tycker det är roligt att föreläsa och att ni är intresserade av både ämnet och att få publiken intresserade. Innehållet är bra och det får en att tänka till och man får med sig mycket”.

“De var väldigt inspirerande och engagerade. Dom visste vad de pratade om och förmedlade detta på ett bra sätt”.

“Drog med publiken aktivt” “Skitbra stämning” “Kunniga och vana föreläsare” “Lätt att förstå och tydlig info” “Väldigt inspirerande!” “Självsäkra” “Tydligt budskap”.

– Lärare och elever

KOPPARLUNDSGYMNASIET VÄSTERÅS

“Som lärare tyckte jag att det var en fantastiskt bra föreläsning, ligger i tiden och behövs verkligen för eleverna. Bra nivå för att bemöta eleverna. Tydligt och klart. Bra med reflektioner och övningar, tankeställare och egna erfarenheter”.

“Jag tyckte föreläsningen var utmärkt. Det var saker jag verkligen aldrig hade tänkt på. Jag trodde bara att bra hälsa handlade om träning, kost och sömn. Men ni lärde mig hur bra saker som helst som jag kommer ta del av i min vardag. Det var tydligt och intressant att lyssna på. Riktigt bra! 10/10”.

“Jag tyckte att föreläsning var superbra! Den gav mycket positiv energi och fick mig att tänka på ett helt annat sätt, ett positivt sätt. Ni fick det att låta mycket enklare att ta något som man tycker är negativt till något positivt. Ni båda hade så himla fina energier som ni verkligen delade med er av. Jag kom in i klassrummet och kände mig trött och negativ, men när jag gick ut så hade jag en ny och positiv energi som jag verkligen behövde. Tack för en fantastisk föreläsning!”

“Jag tycker att föreläsningen var sjukt bra och givande, den startade verkligen en nyttig tankeprocess”

– Lärare och elever