TIDIGARE


2

KICK YOUR MIND HÄLSOHELG I HÖGBO 13-14 FEB 2016

Den 13-14e februari 2016 var startskottet för Kick Your Mind Hälsohelg. Vi tillbringade tillsammans med våra inspirerande föreläsare, instruktörer och 47 deltagare två dagar uppe i Högbo. Under dessa dagar gav vi inspiration och verktyg till personlig utveckling genom att bland annat prata om helhetshälsa, hur vi kan påverka vår arbetssituation, energier och kost. Dessutom fick vi ta del av Sabinas resa om hur hon har hanterat motgångar som följer med hennes sjukdom endometrios. Vi utförde även fyra träningspass i samarbete med Må Bättre Sandviken.

Som en del i alla våra uppdrag och evenemang skänker vi en del av överskottet till forskning inom olika medicinska områden. Vid Hälsohelgen i Högbo lyckades vi samla in drygt 8000kr till forskning om endometrios!

Sagt om Hälsohelgen:

”Jag har skrattat, svettats och tårarna har runnit, men jag har samtidigt varit så otroligt glad och stolt över mig själv.”

”Helgen har givit mig insikt om mig själv och att bara jag styr hur mitt liv skall vara!”

”Jag har fått många tankar och en starkare vilja på att fortsätta jobba med mig själv. Har fått fler verktyg och andra sätt att jobba på.”

3

KICK YOUR MIND HÄLSOHELG I VÄSTERÅS 17-18 SEPT 2016

Efter succén i Högbo valde vi att ta med Hälsohelgen till Västerås. Om energiladdningen var hög i Högbo, då var Västerås ännu högre! En helt fantastiskt helg med personlig utveckling för alla inblandade! Vi valde Elite Stadshotellet som lokal för våra föreläsningar och World Class Arena som anläggning för den fysiska aktiviteten – succé på båda ställena! Upplägget var sig likt sedan Högbo men med ett fantastiskt tillskott till Kick Your Mind-teamet av Linda Therez Gerstenmayer – utbildad retoriker och kommunikationsexpert. Våra deltagare var fantastiskt nöjda med helheten och var väldigt pådrivande i att vi omgående valde att öppna upp bokningarna för Hälsohelgen i Högbo 2017!

Återigen valde vi att ha en insamling till forskning om endometrios, denna gång samlade vi in 7500kr! Helt otroligt bra!

Sagt om Hälsohelgen:

”Helgen har givit mig kärlek, mod, inspiration, motivation, glädje och trygghet! Sådan hög klass på allt!”

”Hälsohelgen i Västerås gav mig en tankeställare och inspiration. Massor med nya tankar om värderingar och har givit mig massor med eftertanke på både gott och ont. Jag kommer verkligen att ta tag i mitt liv ordentligt.”

”Jag har fått verktyg till att ge mig själv den tid jag behöver och för att få tankar till handling.”

IMG_1526

KICK YOUR MIND HÄLSOHELG I HÖGBO 11-12 FEB 2017

Vilken fullträff! När vi återvände till Högbo med vår Hälsohelg 11-12 februari 2017 blev vi redan efter två månader fullbokade! Efter två lyckade Hälsohelger under 2016 tog vi med det bästa av det bästa och skapade tillsammans med 50 deltagare och 10 team-medlemmar från Kick Your Mind en helg som föralltid kommer vara kvar i historieböckerna! Vi har skrattat, gråtit, utmanats, svettats, utvecklats, provat på mental träning, tränat, workshopat, yogat och tagit del av fantastiska föreläsningar inom ramen för vad i inom Kick Your Mind kallar ”helhetshälsa”. I Högbos fantastiska miljö trivdes våra deltagare utomordentligt bra och i kombination med träningsmöjligheterna i Må Bättres träningsanläggning hade vi alla förutsättningar till att skapa just en ännu bättre hälsa!

Denna gång samlade vi in hela 10.000kr till forskning om endometrios! Vi är så tacksamma för allas stöd – tillsammans gör vi verkligen skillnad!

Sagt om Hälsohelgen:

”Helgen har givit mig nya kunskaper, förutsättningar till att fokusera på JAGET, träningsvärk, nya mål och energiboost!”

”Från Hälsohelgen i Högbo har jag fått inspiration och en hel del tänkvärda verktyg att kunna arbeta vidare med. Mental avslappning, målbilder, YinYoga och så har jag fått chansen över att reflektera över vem jag är och vad jag vill.”

”Helgen har först och främst givit mig motivation och inspiration. Men den har också fått mig att inse hur viktig JAG är.”